Razglasili smo naj športnika zadnjih 25 let

Športna zveza Rogaška Slatina je na športno-zabavni prireditvi razglasila naj športnika četrtstoletja 1996-2020 v občini Rogaška Slatina. Laskavi naziv sta prejela nekdanja tekmovalca v karateju Isabela Kovačič in Danijel Gospić.

V občini Rogaška Slatina naj športnico in športnika, kar izvede občinska športna zveza, izbirajo od leta 1996. Lani zaradi omejitev športnega dogajanja ni bilo posebej izstopajočih športnic in športnikov v občini, zato so se ob 25-letnici izbora odločili razglasiti najboljša za zadnje četrtstoletje. Kot smo slišali na zelo dobro obiskani prireditvi na Evropski ploščadi, je bil osnovni kriterij za izbor število osvojenih naslovov športnice in športnika leta, dodatni pa pomembnejši rezultati v članski kategoriji.

Župan občine Rogaška Slatina mag. Branko Kidrič in predsednik slatinske športne zveze Matjaž Ošlak sta tako priznanja in pokale podelila Isabeli Kovačič in Danijelu Gospiću, oba sta člana Karate kluba Rogaška Slatina. Isabela je bila športnica leta v letih 2009, 2011 in 2012. Isabela je odlične športne uspehe dosegla najprej v karateju, nato še v kikboksu, Danijel je naziv naj športnika osvojil  v letih 1998, 1999, 2000, 2001 in 2003.  Na prireditvi so podelili še priznanja perspektivnim športnikom, zaslužnim športnim delavcem in ekipi deklet Košarkarskega društva Janina za športne uspehe, ter dali javno zahvalo podporniku športa. Za dobro voljo številnih obiskovalcev prireditve so poskrbeli Nika Zorjan, Julijan Tramšek in Kaja Bicskey ter plesalke PK Kuš ni me. 

Oznake: