RAZPIS Zimske lige veteranov

25 Oct

avtor:

Kategorija: Uncategorized

Komentarjev: 0

SPLOŠNO

Športna zveza Rogaška Slatina razpisuje Zimsko ligo veteranov 2017/18. Tekmovanje bo predvidoma potekalo od nedelje 3. decembra 2017 do sredine februarja 2018. Način tekmovanje bomo izbrali glede na število prijavljenih ekip.

PRAVICA NASTOPA

Pravico sodelovanja imajo ekipe malega nogometa, ki se prijavijo v roku in v roku tudi plačajo prijavnino. Igralci morajo biti rojeni leta 1982 ali starejši. Posamezna ekipa lahko ima prijavljena 2 igralca rojena med leti 1983 – 1985.

PRIJAVA

Ekipa se prijavi, ko opravi naslednje: Na naslov ŠZ Rogaška pošlje obrazec za prijavo ekipe, ki je priložen temu razpisu. Vsaka ekipa lahko prijavi največ 15 igralcev. To mora biti narejeno do srede, 15. novembra 2017. Prijavnina mora biti poravnana do petka 1. decembra. Ekipe, ki imajo pravico nastopa, a prijave do roka ne bodo opravile, ne bomo upoštevali pri sestavi lig in urnika.

Vsi nastopajoči sodelujejo na lastno odgovornost!

VIŠINA PRIJAVNINE.

Prijavnina za ligo bomo določili na osnovi števila prijav in sistema tekmovanja – dvokrožni ali enokrožni sistem. Bo pa okoli 190 EUR

Prijavnino poravnate v gotovini, samo izjemoma na

TRR SI56 6100 0001 5048 636 –  Delavska hranilnica

Iz prijavnine bomo poravnali stroške telovadnice, stroške sodnikov, ter za pokale. Podelili pokale za prva tri mesta, najboljšega strelca in najbolj športno ekipo.

OBVEŠČANJE

Razpored za prvi krog bomo poslali po navadni in e. pošti, za naslednje bo na ogled na oglasni deski v telovadnici, kjer bodo objavljene tudi vse druge informacije – lestvice, strelci, kartoni, kaznovani igralci. Vsi ti podatki bodo objavljeni tudi na spletni strani kozjansko.info in sport -slatna.si

Športni pozdrav!

Janko Belcer, l.r.                                                            Jože Strniša,

Predsednik Komisije                                                sekretar ŠZ Rogaška,

040 253 113

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Športna zveza Rogaška organizira različna tekmovanja, ki so redna ali občasna. V poletnem času izvajamo rekreativno ligo v malem nogometu, ki poteka na prostem. Pozimi v športni dvorani Rogaška Slatina izvajamo zimsko ligo.

Informacije o dogodkih, ki jih organizira ŠZ Rogaška – Rogaški tek, Športnik leta, Test v hoji, Veter v laseh….

Spletne strani imajo naslednja društva: DPD Rolly, Košarkarski klub Rogaška, PD Vrelec, PD Boč-Kostrivnica, Plezalni klub Rogaška.

Utrinki z nekaterih dogodkov ter dogodkov športnih društev, članov ŠZ Rogaška, lahko najdete v tej galeriji.